Android: Sådan slettes alle kontakter

Hvis du ønsker at slette alle kontakter fra din Android-enhed, er der en hurtigere måde end at slette dem en for én. Bare brug en af ​​disse metoder.

Metode 1 - Ryd data på enheden

  1. Deaktiver synkronisering ved at gå til " Indstillinger "> " Konti "> " Google ". Vælg din Google-konto og fjern markeringen " Synkroniser kontakter ". Hvis du synkroniserer kontakter med andre apps som Facebook eller Twitter, skal du sørge for at deaktivere synkronisering for de pågældende apps.
  2. Gå til " Indstillinger "> " Programmer "> " Administrer programmer "> " Alle "> " Kontakter "> " Opbevaring " og vælg " Ryd data ".

    Bemærk: Dette vil også rydde andre data som dine seneste opkald og favoritter.

Metode 2 - Slet alle kontakter fra konto, du synkroniserer med

Hvis du ikke har noget imod at miste dine kontakter på din konto såvel som din telefon, skal du slette alle kontaktpersoner fra den konto, som din Android synkroniserer med din computer. Hvis du f.eks. Synkroniserer din Android med Google Kontakter, skal du logge ind i Gmail og følge disse trin:

  1. Gå til //contacts.google.com fra en browser.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for enhver kontakt, og vælg derefter feltet " Vælg alle " øverst på skærmen.
  3. Vælg

    > " Slet ".

Næste gang din Android synkroniseres automatisk med Google, bliver de helt ryddet.