Sådan blokeres eller ophæves en person på Instagram

Årsagen til hvorfor du måske vil blokere nogen på Instagram kan variere. Der kunne være en bruger, som du ikke længere følger med, og du vil ikke have dem kigget på dine billeder. Instagram har millioner og millioner af brugere, og det er ingen choker, at der vil være nogle brugere, du ikke vil være venner med.

Den gode nyhed er, at blokering eller ophævelse af en person ikke er så hård det kan virke. Det er ligegyldigt, om du bruger Instagram på din telefon eller på din computer, processen er meget ens og let. Lad os se, hvordan du endelig kan hvile let ved at vide, at en bestemt bruger i sidste ende er blokeret.


Blokerer på Instagram

Blokerer nogen på Instagram vil kun tage tre vandhaner. Først skal du finde den konto, du vil blokere. Du kan finde kontoen ved enten at trykke på en af ​​deres historier eller søge efter den.

Det andet ikon nederst til venstre er søgeikonet. Tryk på det, og Instagram vil foreslå nogle brugere automatisk for dig. Hvis den konto, du leder efter, ikke er der, skal du trykke på søgelinjen og indtaste de første bogstaver i kontoen.

Når du har tappet på kontoen, skal du nu være på den anden brugers hovedside. Tryk på de tre lodrette prikker øverst til højre og vælg blokering. Instagram minder dig om, at den person, du er ved at blokere, ikke vil kunne finde din profil, indlæg eller historier på det sociale netværk. Den gode nyhed er, at Instagram ikke vil lade den anden bruger vide, at du har blokeret dem.

Hvis du bruger Instagram på din computer, er processen den samme. Den eneste lille forskel er, at de tre prikker er ved siden af ​​brugerens profilnavn, i stedet for øverst til højre på skærmen.


Unblocking på Instagram

Unblocking en person er lige så nemt som at blokere dem. Brug søgeværktøjet til at finde den konto, du vil fjerne blokering. Når du er på brugerens hovedprofilside, skal du igen trykke på de tre lodrette punkter og trykke på unblock. En endnu nemmere måde er at trykke på den blå ophævningsknap til højre for profilsiden, men bare hvis du ikke ser det, har du denne anden mulighed.

Hvis du forsøger at ophæve kontoen via din computer, kan du komme på tværs af et problem. Du kan muligvis ikke finde den konto, du vil fjerne blokering. I så fald har du intet andet valg end at blokere brugeren ved hjælp af Instagram-mobilappen.


Finde blokerede konti

Hvis du har blokeret mere end en konto og vil se, hvad den samlede sum er, skal du gå til din profil> hamburger ikon

(Android) eller gearikonet (iOS)> Indstillinger> Stryg ned til blokerede konti, og det er her, hvor du skal se en liste over alle de konti, du har blokeret.


Konklusion

Som du kan se, gør Instagram det nemt for dig at enten blokere eller ophæve nogen på det sociale netværk. Du kan gøre dette så mange gange som du vil, så det betyder ikke noget, hvor mange gange du skifter dig. Fra udseendet af det kan du blokere så mange konti som du vil, men forhåbentlig behøver du ikke blokere for mange. Har du blokeret nogen for nylig?