Sådan slettes eller deaktiveres dit Apple-id

Takket være værktøjet Data og privatliv er det nemmere at slette dit Apple-id, end det plejede at være. Med dette værktøj kan du også downloade alle dine gemte data med Apple, bare hvis du vil have en kopi, før du slippe af med din konto.

Årsagerne til, hvorfor du vil slette dit Apple ID, kan variere, men sørg for at du har søgt efter en løsning på årsagen, der kan være en løsning. Når du sletter dine oplysninger, kan Apple ikke engang få det tilbage til dig.


Hvad det betyder at slette dit Apple ID

Før du trykker på den slette knap, her er nogle ting, du skal overveje. Hvis du går igennem med det, vil du miste adgangen til oplysninger, du ikke kan genoprette. Du kan stadig bruge din iOS-enhed, men med begrænsninger.

De ting, du vil miste adgang til, er at kunne bruge FaceTime og iMessage. Du mister ikke fuldstændig adgang, da du stadig kan bruge denne funktion på din iPhone.

Du kan også sige farvel til iTunes, App Store, dine iCould-data, Apple Pay, iCloud, App Store og til at købe eventuelle iBooks. Listen slutter ikke der, da du også mister abonnementer, Apple News og Apple Music.

Sørg for at bruge enhver kredit, du måtte have i din saldo, fordi du først vil slette kontoen, hvis du vil miste den. Hvis du skylder penge, kan du ikke slette din konto, indtil din saldo er betalt. Fjernelse af din konto påvirker også dine familiemedlemmer, hvis du deler abonnementer med dem. De vil ikke kunne få adgang til noget, du plejede at dele med dem.

Det er også muligt at slette dit barns Apple-konto sammen med din. Du skal blot anmode om dette samtidig med at du skal slette din konto. Dit barn kan ikke slette deres konto, medmindre du giver OK. Hvis du har nogen igangværende reparationer, vil de stadig fortsætte som normalt.

Apple Support kan stadig hjælpe dig, når du har slettet din konto, men hvis du har åbne sager, annulleres de, da der ikke er nogen konto at arbejde med.


Sådan slettes din Apple-id permanent

Forhåbentlig har du givet det nogle alvorlige tanker, og du er positivt sikker på, at du vil slette dit Apple ID. Til at begynde med skal du gå til privacy.apple.com.

Du kan få adgang til denne side på din iPad, Mac eller iPhone. Når du har logget ind, skal du trykke på knappen Slet din konto. Det næste vindue skal vise dig oplysninger om de tjenester, du skal give op, efter at du har slettet din konto.

Du skal vælge en grund til sletningen af ​​din konto i rullemenuen, og klik derefter på Fortsæt. Når du skal se sletningsbetingelserne, da sletningen af ​​din konto vil være permanent, er det ikke en dårlig idé at læse disse vilkår. Du kan bare læse noget, der vil hjælpe dig med at skifte mening.

Tænk på et telefonnummer eller en e-mail-adresse, du gerne vil forlade for at modtage opdateringer om status for din anmodning. Du får også en unik kode fra Apple, sørg for at gemme denne kode. Hvis du skifter mening om at slette din konto, skal du indtaste denne unikke kode.

Når du har fået adgangskoden, skal det næste vindue have slettetasten. Tryk på den, og i en maksimal periode på syv dage skal din konto slettes. Du kan stadig bruge din konto fra det tidspunkt, du sender sletningsanmodningen, indtil din konto er slettet.


Konklusion

Som du kan se er sletningsprocessen ikke kompliceret. Du skal bare være sikker på, at dette er det, du vil gøre, da sletning af dit Apple ID er endeligt. Hvad er nogle af grundene til, hvorfor du overvejer eller allerede har slettet dit Apple ID? Del din oplevelse i kommentarerne.