Snapchat: Sådan redigerer jeg min historie ved at tilføje eller slette snaps

Takket være Snapchat bruger du billeder snarere end ord til at dele, hvad du laver med fans, familie og venner. Min historie er en fantastisk funktion til at dele, hvad det er, du vil have til alle, men nogle gange kan dine historier ikke overbevise dig.

Du vil enten tilføje eller fjerne noget for at gøre det bare perfekt. Tilføjelse eller fjernelse af en snap lyder let, men nogle gange glemmer du, hvordan du gør en sådan simpel opgave og har brug for en lille påmindelse.

Sådan tilføjes og fjernes et snap til min historie i Snapchat

Hvis du er ny til hele Snapchat-verdenen, så kan du bare bogmærke denne artikel til fremtidig reference. Du ved aldrig, hvornår du måske har brug for det igen. Da du skal tilføje et snap, er det første, du skal gøre, at tage en ved at trykke på den hvide cirkel nederst, når du først starter appen.

Tryk så på den blå send-knap, som du normalt ville, når du sendte et snap. På næste side kan du se muligheden for enten at sende snap til nogen af ​​dine kontakter eller tilføje den til din historie. Tryk på Min historie, og du er færdig. Din snap vil automatisk blive vedhæftet.

Hvis du vil se din historie, skal du trykke på den hvide cirkel til venstre for søgefunktionen, og din historie skal være lige under Synkroniser kontaktpersoner.

Når du trykker på Min historie, vises alle de snaps, du tilføjede, i den rækkefølge, du tilføjede dem. Bare tryk på den, du vil slette, og i nederste højre hjørne vil du se papirkurven, der giver dig mulighed for at slette den pågældende snap.

Konklusion

Snapchat har mange funktioner, der kan holde os travlt i timer og timer. Men før du kan begynde at nyde de mere komplicerede funktioner, skal du først lære det grundlæggende. Nu hvor du ved, hvordan du tilføjer og fjerner et snap, bliver dine historier bedre end nogensinde.