Soft & Hard Reset Moto X4

Lær hvordan du blødgør eller nulstiller Moto X4. En soft reset kan være nødvendig, hvis du oplever problemer med din telefon. En fabrikshard nulstilling kan være nødvendig, hvis du ændrer ejerskab af telefonen, eller hvis telefonen har funktionsfejl på en måde, der ikke kan løses. Der er to forskellige metoder til at udføre en fabriksåbning.

  • Gå til Soft Reset
  • Gå til Bootup Hard Reset
  • Gå til Menu Hard Reset

Soft Reset

  • Hvis din enhed er frosset og ikke reagerer, kan du nulstille den ved at trykke på " Power " knappen og holde den nede i ca. 10 sekunder.

En soft reset sletter ikke data fra enheden.

Factory Hard Reset

En fabrikshard reset vil nulstille enheden tilbage til fabriksindstillingerne og slette alle data fra enheden.

Mulighed 1 - Fra opstart af enheden

  1. Sluk for enheden.
  2. Hold " Volume Down " knapperne på højre side, mens du trykker på " Power " for at tænde for enheden.
  3. Slip knappen "Volume Down", når menuen Boot Mode Selection vises.
  4. Brug volumenknapperne til at skifte valg til " Recovery Mode ". Tryk på " Power " knappen for at gøre valget.
  5. Gendannelsesskærmen vises. Tryk på og hold " Power " på genoprettelsesskærmen, og tryk derefter på " Volume Up " i to sekunder. Slip derefter " Volume Up " efter 2 sekunder. Hvis enheden genstarter, skal du prøve trin 1 til 5 igen.
  6. Fortsæt med at holde " Power ", indtil Recovery Menu vises.
  7. Brug lydstyrkeknapperne til at skifte valg til " Slet data / fabriks nulstilling ", og tryk derefter på " Power " for at vælge det.
  8. Vælg " Ja ".
  9. Moto X4 starter derefter fabriksåbningsprocessen. Når du er færdig, bliver du bedt om at vælge " Reboot ".

Mulighed 2 - Android-menuer

  1. Åbn appen " Indstillinger ".
  2. Vælg " Backup & Reset ".
  3. Tryk på " Factory data reset ".
  4. Vælg " Reset phone ".
  5. Vælg " Slet alt ".

Moto X4 fuldender fabriksindstillingen. Alle data og indstillinger bliver ryddet. Hvis du ønsker at gendanne data, skal de fleste af dem, som de varer fra dine kontakter eller kalender, synkroniseres igen fra din Google-konto, og dine apps (selv dem, du har betalt for) kan genindlæses fra Google Play.