Deaktiver AutoDiscover Omdirigningsadvarsel i Outlook 2016 til MacOS

Du kan få vist en meddelelse i Microsoft Outlook 2016, der siger noget, der ligner:

Outlook blev omdirigeret til serveren Autodiscover-s.outlook.com for at få nye indstillinger for din konto. Vil du tillade denne server at konfigurere dine indstillinger? // autodiscover-s.outlook.com/autodiscover/autodiscover.xml

Klik kun på Tillad, hvis du har fuld tillid til kilden, eller hvis din Exchange-administrator instruerer dig.

Hvis du ser denne besked, dukker op meget og ønsker at deaktivere den, kan du slukke den ved hjælp af disse trin.

  1. Vælg " "> " Hjælpeprogrammer " fra skrivebordet / Finder.
  2. Åbn " Terminal " applikationen.
  3. Skriv følgende kommando, og tryk derefter på " Enter ".

    defaults write com.microsoft.Outlook TrustO365AutodiscoverRedirect -bool true